Jyväskylän­ AG-Kiinteistöt Oy

Luotettavaa kiinteistönvälitystä vuodesta 1993

Kiinteistösijoitukset

Oletko myymässä liike-, toimisto- tai teollisuustilaa?

Jyväskylän AG-Kiinteistöt Oy harjoittaa kiinteistösijoitusta pääasiassa Jyväskylän seudulla. Sijoitustoiminnan ansiosta pysymme erittäin hyvin ajan hermolla kiinteistömarkkinan lisäksi myös rahoitusmarkkinasta. Koska sijoitamme itse, osaamme antaa sinulle neuvoja sijoittajan näkökulmasta.

Mikäli sinulla on liike-, toimisto- tai teollisuustila, jonka myyntiä harkitset, ota rohkeasti yhteyttä. Myös asunnot kuuluvat sijoitussalkkuumme. Tarjoa siis myös asuntoasi ostettavaksemme.

Kiinteistökehityksen ratkaisut meiltä

Työskentelemme jatkuvasti sellaisten kiinteistöjen parissa, joiden myynti edellyttää jonkinlaista kiinteistökehitystä. Usein tyhjilleen jäänyt kiinteistö vaatii esimerkiksi kaavamuutoksen, jotta siihen on mahdollista löytää uusi käyttäjä, joko vuokralainen tai käyttäjäomistaja. Ammattilainen on tässä kohtaa korvaamaton apu!

Kiinteistökehityksen tekee usein ostaja. Myyjän on kuitenkin tiedettävä faktat, jotta kiinteistöstä osataan hakea paras mahdollinen hinta. Näitä faktoja tulemme sinulle kertomaan. Hyvät kontaktiverkot viranomaisiin, kiinteistösijoittajiin, rakennusliikkeisiin ja muihin alan toimijoihin auttavat kuitenkin ratkaisemaan hankaliltakin vaikuttavat ongelmat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
kari mustonen