Asiantunteva kiinteistönvälittäjä palveluksessasi

Toimimme Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa

Jyväskylän AG-Kiinteistöt Oy on tarjonnut kiinteistönvälittäjä-palveluja vuodesta 1993 alkaen. Ensimmäiset 20 vuotta yhtiön toiminta keskittyi pääsääntöisesti asuntojen välitykseen ja arviointiin. Sen jälkeen yhtiö harjoitti pelkästään sijoitustoimintaa, kunnes jälleen toukokuussa 2017 palattiin niin kiinteistönvälityksen kuin kiinteistöarvioinnin pariin. Tällä hetkellä toiminta keskittyy toimitilojen välitykseen ja arviointiin.

Kiinteistönvälitystä valvoo Suomessa aluehallintovirastot. Jyväskylän AG-Kiinteistöt Oy on perustettu vuonna 1993 ja se on merkitty kiinteistönvälittäjärekisteriin vastaavana hoitajanaan Kari Mustonen.

Katso välityksessämme olevat kohteet

Myytkö itse vai hyödynnätkö kiinteistönvälittäjän palveluja?

Lainsäädäntö ei edellytä, että kiinteistökaupassa olisi mukana yhtään asiaan vihkiytynyttä ammattilaista. Kiinteistönvälittäjä on kuitenkin monessa vastaantulevassa kysymyksessä korvaamaton esim. juridiikan ja markkinoinninkin osalta. Kiinteistönvälittäjällä on valmiit verkostot myyntiä varten, ja kauppakirjat tarvittavine liitetietoineen hoituvat ammattimaisesti.

Teemme yhteistyötä Jyväskylän seudun ammattimaisten kiinteistönomistajien kanssa. Mikäli haluat hyödyntää verkostoamme, ole yhteydessä. Etsitään yhdessä ratkaisu toimitila-asioiden hoitamiseen.

Ota yhteyttä!

Kilpisenkatu 12, Jyväskylä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!


kari mustonen